Ut på tur, aldri sur!

Dagen er kommet, og guttene (matfar, Ivar og Cedrik) skal kjøre ned til Danmark, hvor vi jentene (matmor og Therese) blir plukket opp etter å ha tatt luftveien nedover. Det hersker litt spenning til hvordan kjøreturen vil gå med de to unge herrer i bur i baksetet..
Turen fra Bodø og helt ned til Køge gikk over all forventning! Guttene pep litt den første timen med kjøring, og så var det over. Vel på plass i Køge, var det ut i finværet for å snoke i høyt gress, og gjøre tapre forsøk på å fange det som måtte fly forbi.
Ivar syntes "noe" virket skummelt nedi gresset, så matfar måtte trå til for å overbevise at det ikke var noe som helst faretruende.
Cedrik - som ikke er så tøff av seg som Ivar, syntes det var perfekt å ligge i solstolen. Som bildet viser, har også han blitt brun i år :-)
Hva er vel bedre enn å rulle seg i sand og rusk og rask for å kjøle seg ned i over 30 varme!?
Tidlig på morgenen - før varmen tok helt luven av guttene, var det spennende å følge med om de andre morgenfuglene kom nært nok til å bli en frokost...
Cedrik sniker, og håper på at camping-haren (ja, det var virkelig en hare som hoppet og spratt mellom telt og vogner) kommer hoppende forbi igjen.
AH! Skygge!
Når det blir for varmt ute, er det godt å kunne legge seg på rekke og rad inni en litt kjøligere campingvogn! Pels skulle ha kommet med glidelås..
Å du salige! Her var det godt å ligge!!
GODIS-TID!!!
Da er vi klare for å kjøre videre til Samsø, eller...?
På tur til fergen over til Samsø, ble det helt uventet bestemt, at det skulle gjøres et sjåfør-bytte... I og med at guttene er aaalt for unge, og ikke har sertifikat, ble de plassert tilbake i buret, og det ble satt inn ekstra sikringstilltak på transport-fasilitetene i form av hyssing med kjærringknute på for å unngå flere mytterier!
Vel fremme på vakre Samø. Ekstra tiltak for å få en smule skygge ble gjort i form av vindskjerm. Kjempeflott å sitte å snike bak!
Det er slitsomt med camping-liv for både liten og stor! Cedrik og Therese har flatet ut et lite øyeblikk.
Cedrik og Ivar ble kjapt kjendiser på Ballen Camping! Det er ikke så ofte man ser katter som står i løpestreng, så både barn og voksne var titt og ofte og spurte etter dem. En stund lurte vi på om det sto oppslag campingen, for vi fikk mange ganger spørsmål om det var vi som hadde de norske skogskattene, og om de kunne få se dem :-) Her har Cedrik besøk av en vakker ung dansk pike som ofte kom på besøk. Veldig koselig!
Hver dag på Ballen Camping, var det aktiviteter. Her var det en ugle som kom på besøk, og glade var vi for at den var godt forankret i sin passer, for som det ble sagt, tok den glatt en stor katt til middag...
Etter noen flotte dager på Samsø, var tiden inne til å komme seg videre. I påvente av å få plass på fergen, gikk vi tur langs en strand. En liten stund.
Da var vi klare for å røre på oss igjen, eller...?
Plutselig ble Ivar og Cedrik var på havet. Og det var skummelt! Så skummelt at det ble en kombinasjon av åling og sprint tilbake til den trygge bilen!
Med strikketøy, bok, drikke og godt selskap i baksetet, gikk turen som en lek!
Endelig parker for dagen, og da smaker det fortreffelig med litt drikke i godt lag.
Nye plasser må sjekkes ut...
På tur mot det høye nord, tok vi et par dager hos gode venner i Sverige, og det var det korn-åkre...
...korn-åkre så langt øyet kunne se.
En rød stuga i de svenske skoger. Elementert!
Det er betryggende å ha selskap når man leser svensk krim (Lars Kepler)!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.09 | 11:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

...
01.07 | 02:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

...
24.06 | 00:58

Artig, mere sånn!

...
15.04 | 21:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE