Guttaboys

Med skogskatt i hus, er man aldri ensom! Det kan være en utfordring å få lese avisen under frokosten på normalt vis, men pytt!
Samling for husets nysgjerrig-per`er. Noe surrer på utsiden....
Jeg ser fortsatt ikke hva det er. Er det muligheter for litt assistanse?
Ja, akkurat som jeg trodde....det var ingenting!
Det er hyggeligere når flere spiser sammen!
Varførr gjør han såher???
Snart trenger vi verken duk eller annen pynt på bordet....
Den nye stammen ble godt tatt i mot. Guttene er blitt så plass store, at nå kreves det litt stødigere treverk.
Matfar har prosjekter, og da kreves det at kontrollørene er på plass! Den gamle plattingen i hagen har hatt sin levetid, og måtte bort! Du verden så mye greier og spennende som befant seg da plankene forsvant! Noe av det spennende ble ukritisk tygd og svelget med følehorn og ben og ellers hva det måtte være....
...og med det samme hammer og sag er ute, og det blir plank til overs, kan man like godt lage hus til guttene! Det var med nød og neppe at byggverket kom på plass i kattegården... det er lett å bli litt ivrig med dimensjonene når man står i en stor garasje og snekrer...! Guttene så ut til å være fornøyd med krypinnet, så da er det bare å håpe at de ikke flytter ut for godt!
Cedrik og Ivar henger sammen som erteris. Hele tiden. Den ene kan ligge i sin dypeste søvn, men er det antydning til lyd fra den andre, går det tre sekunder, og så sitter de sammen. Det er herlig når alt fungerer så utrolig bra!!
Det er veldig koselig å ha vært fraværende en 10 minutters tid, og så bli møtt av denne velkomst-komitèen!
Mulig at det ikke er helt stuerent å la kattene vandre fritt hvor det måtte passe, men men... Vi har i det minste en veldig ofte nyvasket kjøkkenbenk.
Kommer det noen dråper utenfor gluggen, er det sikkert at de to herrer kommer inn og finner på noe som ikke matmor er så heidundrene begeistret for; som for eksempel det å skviiise seg inn i morfar-skapet, og knaske på sukkulenter... :-(
Nå må det øves på å bli børstet, da vi skal på vår første utstilling til helgen. Det er ikke alltid like lett å få dem til å holde seg i ro, men greier man først det, skal man bite seg på, at de ligger sånn til, at det kun blir en side som blir striglet. Det skal de i det minste ha, at de er interesserte og nysgjerrige på hva som skjer!

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)