NFO Haapet`s Ivar

Ivar er veldig nøye med at jentene skal ta seg ordentlig ut når de skal på vift, og skolisser må knytes skikkelig!
SE HER! Slarken knute!!!!! Fusj!
Ivar har alltid hatt en forkjærlighet for strikk, og han er stadig på leting etter favoritt-leketøyet sitt. Therese får ikke ha sine hårstrikk i fred for Ivar, og Ivar får ikke ha "sine" hårstrikk i fred fra Cedrik - som rundhåndet deler dem opp i mindre biter for at alle skal få sin del...
Som mange mannfolk, er ikke dans Ivars sterkeste side...
Ivar har alltid vært en moralsk og god (bok)støtte fra han kom i hus, og intet har forandret seg med tiden....
...bortsett fra størrelsen...!
I`m just hanging around!
Nå har jeg sjekket og luktet og vurdert og smakt, og joda...det er blomst vi snakker om! BlomsterFinn, gå å ta deg en bolle!
Vår kjæresten Sofus var glad i å smake på det som måtte stå fremme...
...og jaggu har ikke Ivar arvet hangen!
Ivar har alltid likt å være sammen med oss på badet, og selvfølgelig midt oppi det som måtte skje. Hårstrikk - akkurat som sokker i vaskemaskinen, har i lang tid forsvunnet sporløst - trodde jeg...! Det viser seg, at Ivar henter dem i skålen som står i hjørnet, tar dem med seg, og har det riktig så morro. Men så har jeg en mistanke om at hårstrikkenes videre ferd, er en tur innabords hos Cedrik, for det som skal være etterlatenskaper av hårballer, har en merkverdig likhet med biter av sorte hårstrikk....
Uskyldigheten selv...
Ivar-gutten.
Ivar bare eeeelsker å ligge under teppet og sove. Man må se seg godt for, før man slenger pompen ned i sofaen!!!!
Ivars første møte med Ellie.. Den unge damen på utsiden av kattegården var ikke så veldig interessert som han på innsiden, merkelig nok! Det var kun nysgjerrighet som rådde grunnen, og ikke fres og bjeff.
...jeg har ikke drukket..har ikke engang tenkt tanken....bare sitter her jeg.... neeeeeida sånn atter.....eh... Ivar - som vår gamle Sofus - liker å smake på drikke som blir satt fram på bord og benker. Skal man ha vannglass - eller som her; vannmugge for seg selv, må det dekkes til.
Haapets Ivar nærmer seg 10 måneder, og under hele hans oppvekst, har første-matmor Gunborg Pedersen fulgt oss i form av gode råd og støtte, glade kommentarer og koselig hverdagsprat. I går (05.07 2013) fikk jeg det sorgtunge beskjeden, at hun hadde sovnet inn - etter mange år med kreft. Og i går, mottok jeg en liten pakke i posten som hun hadde sendt til Ivar. Vi chattet sammen for 2-3 dager siden, og som vanlig, var hun full av optimisme og pågangsmot - selv om medisiner ikke gjorde den jobben de skulle. Som hun selv skrev; hun ga ikke opp før hun fikk endelig beskjed - etterfulgt av smilefjes. En helt fantastisk dame, som for oss - og sikkert mange, mange flere - var en utrolig god støttespiller når vi trengte hjelp, eller hadde spørsmål. Vi lyser fred over hennes minne, og sender varme tanker til hennes familie i denne tunge tiden!
AH! Saks og måleband og greier og greier...!
Siden det ikke er lov å løpe med saks, må Ivar pent ligge i ro, og finne seg litt i å bli stæsjet opp med stoff-rester.

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)