Cedrik født 26.02 2013

Cedrik er vel det man kan kalle en livsnyter. Så snart han ser et ledig stolsete, er han på pletten. Han er en skikkelig kose- og skravlegutt, og er aldri langt unna der du - eller Ivar - måtte være.
Lille Cedrik er ikke riktig så liten lengre. Han nærmer seg 6 måneder, og det er ikke så veldig lenge til klokkespillet skal demonteres... Tiden flyr når man har det moro!
Det må seriøs sol- og pelsslikking til for å roe nervene!
Det lønner seg å ha tid til en pit-stop på et fang når sommerdagen er varm, og det spanderes is...!!!
Cedrik er en kosegutt, og elsker å maule seg inn i armkroken - og da spesielt om jeg har på en spesiell strikkejakke. Men, som her, kan han glimte med å dandere seg på fanget, og kose seg med...ja....intimvask :-/
Vann er fasinerende - på litt avstand.
Cedrik er veldig glad i å delta på det som skal gjøres, og her holder han stoffet til den kommende burpynten i strekk...for en liten stund...
Etter en stund med hjelping på høyeste nivå, daler konsentrasjonen litt....
Cedrik 4 måneder.
Cedrik er veldig glad i denne busken og molden som hører til. Da han var litt mindre, var yndlingsgjøremålet hans å sote rundt oppi krukka og knaske/spre utover mold, samt å holde antydningen til nye skudd nede. Nå har han blitt litt større, og fungerer mer som en vannings- og overoppsynsgutt.
Etter gartner-oppgavene er gjort, må det jo vaskes og pusses..
..også i nedre regioner må det pusses og stelles litt...
..og helt til sist - nesen og deromliggende strøk.
Det er nesten umulig å ta bilde av Cedrik alene.. Der den ene er, er den andre - og omvendt... Når guttene går i band, sørger Cerdrik for å holde styr på Ivar ved å trø på, eller legge seg på bandet. Han er liten, men har full kontrol!!!!
Dette er Cedrik da han var 6 uker gammel. Vi hadde vel hele tiden hatt i tankene, at Ivar måtte få en kompis, så den 19. mai 2013, satte vi oss i bilen for å hente lillebror Cedrik i Harstad - eller rettere sagt på fergeleiet i Lødingen. Oppdretter May-Gunn og Arnt (www.stallos.org) var så snille, at de kom kjørende til fergeleiet, slik at vi rakk fergen tilbake samme dag. Vi fikk tid til en hyggelig prat over en kaffekopp før vi gikk ombord igjen. Cedrik lå stille og rolig i reisevesken under hele overfarten + første meterne av bilturen. Vi var jo så spente på gutten, at vi bare måtte stoppe og ta ham opp for litt prat og kos. Da vi fortsatte vår ferd til Bodø, hadde Cedrik funnet sin plass på mitt fang...hehe... Vel hjemme, gikk det tre dager før guttene var helt trygge på hverandre. Begge var nysgjerrige på hverandre, men likevel surket Ivar endel, mens Cedrik freste litt og spratt rundtomkring. Det oppsto ingen store, skumle hendelser, så summa-summarium gikk innkjøringsperioden veldig greit. Nå er de som skjorta og ræva... Ser de ikke hverandre, er det prrrrt`ing og leting høyt og lavt. De leker sammen, sover litt sammen, spiser sammen, tigger godis sammen (Ivar har vært god lærermester), og går på do sammen... I tillegg, bruker Cedrik å sutte på Ivar, sånn at jeg må løse opp små tover. Ivar er riktignok en tålmodig sjel, men grensen er nådd når Cedrik leter etter patter...da sparkes det med bakben og ørene legges flate! Cedrik er en litt annen type enn Ivar; han er mer pratsom (mjauer), og liker å kose innimellom slagene. Som alle NS, er han veeeeldig nysgjerrig og sosial, så nå har vi en liten og en stor som er oppi fingrene på oss når noe skjer. Vi har ikke angret en eneste dag på familie-forøkelsen, og det gjør helt tydelig ikke Ivar heller!!
IC(N)Påveskardet's Isabell Rose og S*Rotvältans Hugo Boss
Cedrik fant seg kjapt til rette - også på de høye plasser vi ikke trodde han greide å komme seg opp til.. De hvite overpelshårene som han hadde som mindre, er nå omtrent helt borte.

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)