Du och jag, Cedrik!

Gullene våre!!!
Om man tror at de ikke er på tur til å foreta seg ett eller annet, tar man skammelig feil...
Plutselig er det full fart, og stormende jubel. Fra stilla til storm på ein-og-tu-og-tri!
Like plutselig som det startet, er det over.....JA SÆÆÆÆRLIG!!!!
Cedrik bare eeelsker å ligge klint i Ivar - og gjerne sutte litt på han også (akkurat det er ikke Ivar så begeistret for). Nå som vi snart skal på tur-aldri-sur, har vi bestemt oss for at det må prøvekjøringer til, slik at guttene blir vant til både bil, bur og annet som avviker fra normalen hjemme. Så da startet vi i går med en kort tur - heldigvis! Guttene ropte litt - men ikke så veldig mye. Derimot var det mye pesing på Ivar, og han var tydelig ikke helt trygg. Da vi snudde etter 10 minutters biltur, presterte han å både tisse og lorte i buret, og matfar (selvfølgelig!) måtte til med papir og klut, mens matmor hang ut gjennom bilvinduet for å få luft... Tepper og alt gikk i søplet, og etter rundvasken, bar det hjem igjen. 200 meter hjemmefra oppsto det en ny situasjon, så vel hjemme, ble det kattevask - bokstavelig talt. Ivar fikk skikkelig gullvask, med påfølgende fottering og føning - uten de store protestene, mens Cedrik kun fikk en kjapp halevask. Buret er nå gullende rent igjen, og da er det bare å bite tennene sammen til neste prøvetur i morgen....med kattedo!!!
Guttene har fått sommergave; nytt klatre-/sovestativ som umiddelbart falt i smak. Matfar hadde sitt svare strev med å få det montert før de skulle prøve det ut. Her har Ivar funnet sin plass før den var skrudd fast, mens Cedrik er rett bak i løypa.
Nå begynner det å ta form, og kontrollørene inspiserer kontinuerlig.
...just hangin` around....
Ser dette rett ut, tror du?
Da er stativet kommet på plass, og guttene har funnet sine plasser. Her innvies det ikke med champis, men med en skikkelig rumpevask!
Pompel og Pilt er på pletten når det dukker opp noe nytt. Alt skal sjekkes ut, luktes på, og ikke minst; smakes på (innpakningspapir og bånd).
..jaja...så satt man her - ensom - og blomstret da.....
Det er nesten klin umulig for Ivar å finne seg en plass hvor han får være i fred fra kleggen... Det er vel gjerne sånn det er med småsøsken i hus.....
..at last....! Endelig en plass hvor Ivar kan være helt for seg selv - enn så lenge..!!!
Guttene har råd om hvilken leke som skal velges.
Tydeligvis er det ingenting som er av interesse for Ivar. Tidenes mega-gjesp!
Når lekene ikke faller i smak, går man for fluer, og da ender det slik.
Guttene mener bestemt at de har gjort seg fortjent til litt godis....
Når det skal byttes på doet, skulle man tro at alles blærer var fylt til randen og bristeferdige.. Jeg hadde i forkant av dette bildet, et svare strev med å holde de to herrer borte fra skåla mens jeg vasket og skiftet sand. Tak-boksen var så vidt kommet på, da begge jumpet inn, og satt side-om-side og lot vannet strømme... Det er ikke bare vi jentene som går i lag på do...!!!!
Det kan se ut som om Cedrik blir hundset med, men bildene bedrar!
..ble fokuset flyttet over på mose...!
Ivar og Cedrik deler faktisk interessen for både botanikk og entomologi (fasinasjon av insekter..), og her tror jeg Ivar lar lærergutt Cedrik sette lærdom i praksis...

Kari Raade 23.06.2013 22:58

Artig, mere sånn!

| Svar

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)