Cedrik is in the building.

De første 3 dagene syntes vi at det ble litt voldsomt fra Ivars side, men etterhvert som vi fulgte med, så vi at Cedrik ikke var så bortevekk med "angrep"... Ivar kunne ligge helt i sin egen lille drømmeverden, og plutselig slo Cedrik til; i stjerneformasjon kom han flygende fra oven, og kastet seg på ryggen til storebror... Hvem som helst kunne ha fått både hjertefeil og angst av slikt, så nå lar vi guttene være i fred når de styrer. 99,9 % av tiden går det helt stille for seg :-)
En liten marsj i høyden gjør underverker for selvtilliten!!
Dette ser litt spooky ut, men de to litt større, er bare nysgjerrige! Nabokatten Chanel (eller "prinsessen på erten" som jeg kaller henne), er veldig nysgjerrig på disse bur-guttene.. Mulig hun er en av de damene som tiltrekkes gutter som sitter inne.....
...var det litt avstand, og ok.
...kom den lille reka nærmere, og ville smake. Ivar måtte sette jyplingen på plass med fres og spytt i maten!
..var alt bare fryd og gammen og sukkerspinn, og guttene spiser og smasker fra samme skål!
Ivar er den perfekte lærermester når det gjelder å gå i bånd! Cedrik sliter litt; enten velter han, eller så ligger han så lang og lav som han er, og lurer på hva det er slags remedier vi har satt på han. Men, om det svever forbi en leke, eller et levende snøre (Ivar`s bånd), glemmes alt, og Cedrik er i sitt ess! "Problemet" er bare, at Ivar blir stående på stedet hvil når han kjenner litt motstand i båndet... selv en liten gress-tust er nok til at han går i stillingen "freeze"! Jaja...all den tid de er ute sammen, vet vi at de ikke går så langt....!!!!
Guttene trekker ned i kjellerstua når det er god-natta-på-seg, hvor varmekabler er slått av nå som varmen er kommet til oss her nord, og den lyse natta ikke forstyrrer skjønnhetssøvnen. Jeg sier slik som ungdommen sier; ntnåååååååå!
Bordpynt1 har et lite møte med Bordpynt2....
Lille Cedrik finner seg til rette på akkurat de samme plassene som Ivar bruker å dandere seg. PUSsige saker, du!
Therese hjelper til i bli-kjent-fasen
....speachless...!!
Cedrik er ikke tapt under et do-tak! Han gir klare beskjeder om Ivar blander seg for mye.
Om det er kvalitet, kvantitet eller hva som sjekkes, skal være usagt...
Cedrik (norsk skogskatt) er født 26.02 2013 (dagen etter matmor...), og er helt sort. Han har noen hvite overhår i pelsen, men disse regner jeg med forsvinner etterhvert som han gror til. Cedrik kommer fra et oppdrett i Harstad (stallos.org), og vi satte oss i bilen for å kjøre oppover for å hente han søndag 19.05 2013. Cedriks matmor og -far var veldig snille som kom oss i møte på fergeleiet i Lødingen. Vi fikk oss en time sammen over en kaffekopp, før vi tok Cedrik med oss på fergen, og videre til Bodø.
Mulig at dyr skal være i bur under transport, men slik gjorde vi det.. Det var koseligst sånn ;-)
Ivar og Cedrik har her vært sammen i vel en time, og alt har gått veldig, veldig bra. Faktisk var det Cedrik som startet med fresingen, og så fulgte Ivar på... Men det var ikke mer enn det burde være, for halene sto rett til værs på begge, og de løp ivrig rundt i hele huset. Ivar var veldig trygg og selvsikker da han kom til hus, og Cedrik er ikke langt unna i sin væremåte så langt. Dette blir "bærre lækkert"!

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)