Ivar - The born helper!

Det må selvfølgelig grundig og tett oppfølging til når noe skal pakkes inn. Mikael er sånn passe imponert over den selvutnevnte kontrolløren, så...
...han forviser ham til kvalitetssikring av gavebåndet (helt til mor i huset kommer ilende til, og fjerner hele skøyen før det blir sår i gane og tannkjøtt!!!)

..alltid en hjelpende pote....

Den norske skogskatten er veldig sosial, og vil mer enn gjerne være sammen med deg/dere/begge/alle/jo flere, jo bedre! Ivar er så absolutt intet unntak, og er på pletten med sitt blide åsyn, en liten "prrrt" på snei, og sin hjelpende pote - enten den er ønsket eller ei. 

Therese bruker sitte ved kjøkkenbordet å gjøre leksene sine, og Ivar trør gladelig til. Jeg tror ikke han har gått glipp av en eneste hjemmelekse siden 06. desember omtrent....eller en ny status på Facebook!

Det er ikke alltid like lett å være på full fres inn i hormonforvirringens alder, men han bruker normalt å høre etter det som blir sagt til han. Om ikke, blir han satt ned på gulvet, og der bruker han samme metode som F-16; touch and go, og er like kjapt på plass på utgangspunktet. 

Vi fikk erfare DNS nydelige gemytt da vi fikk besøk av Robin med familie i helgen. Ivar er ikke vant til barn i det daglige, men sånn som med alt annet; dette var det naturligste for ham i hele verden! Han diltet etter hvorhen Robin gikk (eller var det omvendt?), og var tett inntil hele tiden, i håp om at noe skulle skje. Leken var alt fra veldig rolig - nesten hypnotisk, til "unna-vei-her-kommer-vi" tempo. Og alt foregikk uten knall, fall eller kloremerker. 

Vi melder oss glatt inn i klubben for dem som er blitt helt betatt/oppslukt av den norske skogskatten! Ingenting mindre pent sagt om vanlig huskatt-mix, eller om andre raser, men DNS er nok en klar numero ono for oss, og vi anbefaler rasen mer enn gjerne til andre!!

Hjemmepåske kan være veldig zzzzzlitzzzom for både mann, påskehøne og katt....
Ivar er heldigvis blitt såpass stor, at dersom han - som her - blir litt overivrig i sitt kall med å inspisere, er han lett å oppdage. Jeg vil aller helst slippe at han får seg en ufrivillig (katte)vask!!!!
"Når musen er borte...." Mulig Ivar vil kalle det leksehjelp, men jeg tror heller han er fersket i å snoke etter små, spennende ting ved et forlatt "leksebord".
Det er ikke alltid Ivar er direkte delaktig i arbeidet som skal utføres, men han er en god observatør.
Knyting av skolisser? Piece of cake!
Therese er konfirmant til våren, og her skriver hun og hennes med-konfirmant in spe på invitasjonene.
Stavekontrollen er på plass - som alltid!
Plutselig slo stavekontrollen seg vrang og av, og måtte installeres på nytt igjen....

Liv Skomdal 06.03.2013 06:49

Leser hver oppdatering med stor glede ...

| Svar

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)