Ivar - og litt Cedrik

..og Cedrik sørger for at de holder seg nypressede...
Ivar trodde nok han skulle få ha toppen av skapet for seg selv litt lenger, men den gang ei!
Ivar henter frem, og danderer nøstene pent, slik at alle kan nyte fargespillet...
...mens enkelte andre lar det stå til!
Ivar er nesten bestandig med når noen er på badet, og det er litt pussig hvordan enkelte vaner og ritualer fester seg. Da Ivar var liten, brukte jeg å løfte han opp på vasken. Den dag i dag, sitter han med forlabbene løftet i kanin-positur, og venter til jeg løfter ham opp, selv om han meget godt greier å hoppe opp dit selv.
Det er ikke så nøye at vannet renner, bare det er litt dugg på selve kranen...
For første gang i bånd, og for første gang ute....
Helt spontant, ble det kjøpt sele og bånd til Ivar. Jeg hadde forventet ville protester ved påkledning, men gutten satt helt i ro da jeg tok på han selen. Og da båndet ble koblet på, døren til den store, spennende verdenen ble åpnet, oppførte han seg - som vanlig - som om han aldri hadde gjort noe annet i hele sitt liv..! Den eneste "reaksjonen" han har på selen, er at han klør seg litt, og rister litt mer på seg. Ellers er alt bare lekkert, åff kårs! ...og bare for å ha det sagt; hunder som kommer forbi (de også i bånd) og bjeffer som gale; couldn`t care less!!
Dette bildet ble tatt ikke lenge etter god-gutten kom til gårds, og det er artig å se....
...at han ikke har endret seg nevneverdig etterhvert som han gror til. Han er like sosial og nysgjerrig som alltid - om ikke mer!
(...og det ser ut til at kjøkkenbenkryddehjelpen er like fraværende nå som da....)
Som alle kommende "foreldre", gikk vi jo bananas i katteutstyrbutikkene, og et av kjøpene ble dette schnaisne kattetoalettet. Det ser ut som en krysning av en rom-hjelm og en overfancy sovealkove, og har en vifte som skal få bort alle dufter som ikke inngår i et velutstyrt parfymeri... Den unge herren bruker å sitte og følge med når vi skifter på innholdet, og er omgående på pletten for å gjøre sitt når alt er rent og pent igjen.
Therese deltok på NM i cheerleading, og kom hjem lykkelig utslitt med gullmedalje rundt halsen. Ivar hadde tydeligvis savnet henne..
Omtrent her ble malevolumknappen skrudd opp mot max!
...og lykken er komplett!!
Kooooos!!! Endelig har Ivar funnet litt tid innimellom slagene til litt kos, og da er det inderlig! I motsetning til andre katter, skal han absolutt ligge på ryggen når det skal pjuskes og koses. Gjør jeg et forsøk å få han til å ligge "normalt", blir han snurt og legger seg en annen plass.
Det er godt å strekke litt på bena...
Det er spennende å se hva man blir møtt av etter endt arbeidsdag. Noen ganger lurer jeg på om Ivar forsøker å gi meg noen hint med det han sleper ut i gangen...
Veskehund er bare såååå 2012! I år er det veskeIvar som gjelder!!!
Siden jeg stort sett glimrer med mitt fravær på bildene, tenkte jeg at jeg skulle slå på stortromma og virkelig få et scoop av et bilde av meg og Ivar. Joda, det ble jo et scoop i form av "når-enden-er-god"-bilde....LOL!!!!!! Siden "bjelleklangen" blir fraværende om ikke mange månedene, tenkte jeg at han måtte få lov til å vise fram familiejuvelene...
Originalen.... (Sid fra Istid)
Wanna be`en :-D
Therese driver risikosport...!
Ivar er en sammensatt kar (bipolar??). Her er han presentert som klatremus - noe som mor IKKE setter pris på! Etter flere runder på gelenderet, gikk det slik det måtte gå; han ble ufrivillig flaggermus, og endte plutselig i kjellerstua!!! Matfar fikk fart på tøflene, og etter endeløs stillhet, kom beskjeden at alt sto vel til. Akrobaten trengte bare litt tid på å komme seg av sjokket etter lufteturen. Etter et par-tre minutter kom han vandrende opp trappen med halen i været. Moralen er: IKKE balansere på gelenderet mer - for i dag....!!
Når enden er godt, og sånt... Når man legger nesen sin oppi absolutt alt, må man regne med mot-reaksjoner en eller annen gang. Innpakningspynt fungerer også som halepynt, og som karusell-drivstoff... Ivar ligger og puster ut (og tenker "særriøøøst"??).
Om ikke noe skal repareres, må det kontrolleres!!! Stanker godt!
Barkebilla er på plass når det er ting på gang, og er klar for alle sorter av kontroll; lukt, smak, konsistens og klatremuligheter. Denne buketten greide han å deise over i sin kontrollør-iver, men heldigvis tok en puff av for fallet, og ingenting ble knust (og ingen poter ble blodige!!).

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)