Her legges diverse lenker som vi liker godt!

Cedrik`s opphav

www.stallos.org

Her er Cedrik`s foreldre: IC(N)Påveskardet's Isabell Rose og S*Rotvältans Hugo Boss

http://www.simonscat.com Her ligger det mange herlige filmsnutter som alle som har vært i befatning med katt, kjenner seg igjen i... ENJOY!!!!

Ivars fødested

www.haapets.com

05.juli 2013 fikk jeg vite at Gunborg - Ivars første matmor, var død. Det var en usigelig trist beskjed å få. Gunborg var lett å bli kjent med, og har fulgt oss tett fra vår første telefonsamtale vedr. kjøp av Ivar, og helt til et par dager før hun forlot. Hun var en naturlig person å henvende seg til når det var noe vi lurte på, og hadde masse gode råd og tips å dele med oss. Jeg savner våre chatter, og savner hennes enorme positivitet - til tross for en stygg sykdom. Takk for vårt ene møte, og takk for alle gode samtaler! RIP <3

 Ivars flotte pappa IC S*NC's Jumpin Jack Flash

Og den vakre mamma (N)Tale's Zita NFO:

Vi har nettopp meldt oss inn...

...i Saltenkatten, og gleder oss til nyttårsfesten lørdag den 19. januar 2013! Ivar er for ung, og må være hjemme....!!!!

http://saltenkatten.webs.com/

 

Veterinær

http://www.bododyreklinikk.no/index.html    

Mitt første møte med Bodø Dyreklinikk og veterinær, var med lille Sofus en gang i 1993/1994. Da var det vaksine som skulle settes på den lille pels-dotten. Veterinærene holdt da til i et lokale som favnet både små og store dyr, og på det pittelille venterommet, kunne det bli ganske så hett mellom de firbente, som kom hverandre litt vel nært.

Inne på mottakelses-/undersøkelsesrommet, var det stor sjans for at man kunne møte på alt fra marsvin til hest - selv om ikke jeg opplevde å se de aller største dyrene der 😉

Mye har endret seg med årene, og i dag har de superflotte, adskilte vente- og undersøkelsesrom. Dessverre har vi også vært innom rommet hvor dyrene kun kommer i live inn, men også her var det upåklagelig: Et stille, skjermet rom, med sofa og fine bilder på veggene, hvor man kan være sammen om et siste farvel. Og ikke minst; en egen utgang, slik at man slipper møte andre etter en svært trist og tårevåt hendelse!

Både veterinærene og personalet ellers, har vært så flinke og gode å ha, så jeg har ikke engang luktet på å skifte dem ut!  Vi satster på nye 19 år - nå sammen med Ivar!

Nyeste kommentarer

21.09 | 09:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

01.07 | 00:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

23.06 | 22:58

Artig, mere sånn!

15.04 | 19:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)