Litt for en hver gane.

Min svoger har laget vakumerte posjonspakninger av deilig, ferdigbanket tørrfisk, og jeg hadde meg en tørrfisk-kosestund i går. Det gikk ikke lange stunden før to stk. kretset rundt meg med nesene i været, og som også ville smake! Vel, siden god mat er til for å deles, så gjorde jeg det :-)
De er ikke så veldig gode å organisere mat-køen, disse to herrer. Er det en liten plass for en pote eller to midt mellom alle mat-skålene, ja, så befinner den ene seg der.
Jeg har hørt at Main Coon kattene "graver" frem/over maten sin - visstnok pga. gener fra den tid de levde ute, og måtte grave frem/gjemme maten sin. Det ser ut til at Ivar også har et slikt gren, for av og til graves det så voldsomt, at både skåler og underlag fyker avgårde.
Det nytter ikke med en liten, tynn stråle for denne karen, nei. Det skal være fullt trøkk!!!
Det er ikke mye gutten har fått smake på av vår mat, men av og til vanker det en liten taste. Rømme servert på teskje er godt!! Jeg har forresten lagt merke til at Ivar måker over maten sin av og til når han er mett, så jeg har gått ut fra at det er noen skikkelige gamle gener som slår ut i blomst. Noen ganger måker han før bordsettingen, så da regner jeg med at han graver frem maten han tidligere gravde over...mørning???

Nyeste kommentarer

21.09 | 11:41

Kan ikke si noe annet enn "nyyyydel" De er bare så flotte.

...
01.07 | 02:09

Virkelig flott katt :)
Arti å se når dem vokser fort!

http://bonneasjack.webs.com/
Her er min kattehjemmeside om du har lyst å følge med på oss :)

...
24.06 | 00:58

Artig, mere sånn!

...
15.04 | 21:43

Hei Ivar!
Jammen e du ei heldig katt, med egen side med bilda...næsten så vi blir litt sjalu
Kaizer og Humlesnurr (maine coon gutta på Toten)

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE